دیدگاه‌ها

برای ثبت نظر لطفاً وارد حساب کاربری‌تان شوید.
سلام. عرض ادب
فایل تمرینی برای من باز نمیشه

یادِمی 24-1-1402
سلام به شما

هر دو فایل را بررسی کردیم و مشکلی در دانلود یا باز کردن آن ندیدیم.
لطفاً توضیح بیشتری بدهید که دقیقاً در چه مرحله‌ای و با چه مشکلی مواجه هستید تا ما و مدرس بهتر بتوانیم کمک کنیم. عکس هم می‌توانید پیوست کنید.

سلام به شما. فایلی که با نام «فایل تمرینی خام» قرار داده شده، فایل ویراسته است. با فایلی که در ویدئو دیده می‌شود، متفاوت است.
لطفاً فایل خام را هم بارگذاری بفرمایید.
متشکرم.

یادِمی 18-2-1401
فایل خام هم اضافه شد.

سلام مجدد
این متن تمرینی که اینجا قرار دادید، متن اصلاح شده است.
میشه متن ناویراسته اول را هم در اختیارمان بگذارید تا روی آن تدریس ها را پیاده کنیم.

یادِمی 30-10-1400
سلام به شما

فایل‌های تمرینی ناویراسته هم اضافه شد.

سلام و عرض ادب.
با کتاب غلط ننویسیم چگونه باید برخورد کنیم؟
بعضی‌ها می‌گویند باید آن را سه بار بخوانیم.بعضی ها قائل‌اند که این کتاب در گذشته خوب بوده و الان خیلی مفید فایده نیست. نقد های فراوانی هم به این کتاب وارد شده است.
آیا به عنوان کسی که میخواهد ویراستار شود باید این کتاب را از اول تا آخر بخوانیم یا نه، مانند فرهنگ لغت هرجا به مشکل خوردیم به آن رجوع کنیم.
اگه میشه در این باره توضیح بدید.
ممنون.

سلام.
با هر پدیده‌ای در این دنیا باید منتقدانه و سنجشگرانه روبه‌رو شد. «غلط ننویسیم» هم چنین است. به‌نظر من، «غلط ننویسیم» را باید کامل و دقیق خواند و از نکته‌هایش یادداشت برداشت. بارها و بارها نیز باید به آن رجوع کرد؛ ولی آن را وحی منزل نباید پنداشت. شماری از مدخل‌های این کتاب (به‌ویژه آن دسته از مدخل‌ها که در آن‌ها مبنای نادرستیِ واژه‌ها را قاعده‌های زبان عربی گرفته‌اند) را باید به‌کل کنار گذاشت و در تعدادی دیگر از مدخل‌ها باید بازنگری کرد. برای این منظور، خواندن نقدهایی که به این کتاب شده، بسیار کمک‌کننده است؛ به‌خصوص کتاب «غلط ننویسیم: از چاپ اول تا ویراست دوم»، نوشته‌ی امید طبیب‌زاده.